Šicí stroj Lucznik Ewa jednoznačně mezi ostatními šicími stroji vyniká tím, že dokáže šít všechny stehy i dvojjehlou, což zajišťuje ještě větší nabídku dekorativních stehů.

Jedná se o mechanický šicí stroj, se kterým dokážete vykouzlit kde co. Lucznik Ewa má také 3 overlockové stehy včetně uzavřeného overlockového stehu, který je dnes velice oblíbený. Šití nohavic, rukávů a manžet jde na šicím stroji také hladce díky volnému rameni. Ewa si hravě poradí i s šitím knoflíkové dírky, přišíváním knoflíků, zipů a také skrytých zipů.

Šicí stroj Lucznik Ewa se může pochlubit také celokovovou konstrukcí včetně celokovového kyvného CB chapače, díky kterému Vás nezklame a bude Vám dlouhou dobu sloužit. 

Šicí stroj Lucznik Ewa je díky své ceně dostupný šicí stroj pro většinu domácností a všech, kteří mají zálibu v šití. Musíme podotknout, že navzdory funkcím a kvalitě provedení má Ewa skvělou prodejní cenu!

A co víc? Šicí stroj Lucznik Ewa se pyšní také svým jedinečným provedením v bílé barvě. Říkáte si, že většina šicích strojů je bílá a určitě máte pravdu, ovšem Ewa má jedinečnou bílou barvu v kombinaci s šedými doplňky, díky čemu má moderní vzhled s tradičními znaky. 

Bílá barva je barva nových začátků, svobody, vznešenosti i perfekcionismu, a to jsou vlastnosti, které Vám pomohou užít si šití naplno a s čistou hlavou.

Šicí stroj Lucznik EwaŠicí stroj Lucznik EwaŠicí stroj Lucznik Ewa Šicí stroj Lucznik EwaŠicí stroj Lucznik EwaŠicí stroj Lucznik Ewa