Chceme podpořit Vaši kreativitu i v letním období, a proto jsme si pro Vás připravili akce.

Šicí stroje Lucznik jsou skvělou volbou pro kvalitní domácí šití s malou investicí. Šicí stroje Lucznik Vám toho nabízí spoustu, je jen na Vás, abyste objevili nespočet možností, které tyto stroje nabízejí. Nyní jsme pro Vás ke strojům Lucznik připravili akce, aby Váš nákup šicího stroje v letním období byl o něco příjemnější.






Zajímá Vás šicí stroj s velkou nabídkou šicích programů a řadou užitečných funkcí pro náročnější uživatele, milovníky patchworku a kreativní švadlenky? Šicí stroj Lucznik Patricia v letní sytě růžové barvě Vás určitě nenechá chladnou.

Šicí stroj Lucznik Patricia + DÁREK

Robustní elektronický šicí stroj vybavený LCD displejem. Multifunkční stroj s velkým množstvím funkcí a možností vyšívání abecedy. Patricia si bez větších problému poradí i s šitím několika vrstev silnějšího materiálu při použitích správných jehel. 

Šicí stroj Lucznik Patricia

DÁREK ZDARMA

Šicí sada v třípatrovém boxu.
Již Vám při šití nebude nic chybět.

Sada na šití ZS 16



Děti mají v létě spoustu venkovních aktivit, ale přijdou chvíle špatného počasí a v těchto chvílích jsou rodiče rádi, když jejich čas vyplní něco kreativního. Šicí stroj Lucznik Mini s růžovými nebo modrými detaily? Výběr necháme na Vás, my Vám dáme dárek k oběma strojům.

Šicí stroj Lucznik Mini + DÁREK 

Kvalitní šicí stroj, který je pro své malé rozměry naprosto ideální pro děti. Bonus, který tento malý šicí stroj pro děti má, je chránič prstů, díky kterému budou dětské prsty v bezpečí. Pořiďte dítěti opravdový šicí stroj místo šicího stroje z hračkářství, který opravdové šití jen imituje. 




Šicí stroj Lucznik Mini

 

Šicí stroj Lucznik Mini Blue

DÁREK ZDARMA

Sada 5 kusů kovových cívek.
Praktický dárek pro pohodlné šití.

Kovová cívka




Veselý šicí stroj plný kreativních nápadů, se kterými se chce podělit. O šicím stroji Lucznik Lena jsme Vám již psali a jsme rádi, že si získal Vaši přízeň. Ještě jste o šicím stroji Lucznik Lena nečetli? Napravte to nyní... zde

Šicí stroj Lucznik Lena + DÁREK

Šicí stroj Lucznik Lena

 

DÁREK ZDARMA

Sada 10 kusů kovových cívek.
Praktický dárek pro pohodlné šití.

Kovová cívka