Helena, jedině Helena, chtěla by slyšet...

Co se Vám vybaví při zaznění jména Helena? Může to být Vaše kamarádka, rodinná příbuzná, slavná osobnost... Nám se okamžitě vybaví šicí stroj Lucznik Helena, který utkvěl v naší paměti pro svou multifunkčnost. 

Šicí stroj Lucznik Helena je elektronický šicí stroj, který si jednoduše zamilujete. Ať už jste běžná švadlenka, švadlenka začátečnice, milovnice patchworku či jiná kreativní krejčová, šicí stroj Lucznik Helena může být tím pravým strojem právě pro Vás. 


Šicí stroj Lucznik Helena je krásná navenek, to vidíte sami, ale je krásná i uvnitř, a o tom Vás teď přesvědčíme....

Na začátek zmíníme, že cena šicího stroje je více než přívětivá. Navíc k němu od nás dostanete nyní dárek v podobě šicí sady ZS 16.

Ale pozor! Tato akce je limitovaná.


Helena je samozřejmě jako elektronický šicí stroj vybavená LCD displejem, který pro svou jednoduchost promění každou Vaši činnost v zábavu. 

Zdůraznit musíme také mimořádně přehledné ovládání....

Díky tomuto intuitivnímu menu, máte možnost plynule a bez omezení upravovat většinu stehů, včetně délky a šířky každého stehu. Možnosti nastavení jsou tak široké, že v případě potřeby můžeme šitý steh ušít i zrcadlově.

Pomocí symbolů Vás stroj sám navede k tomu, co máte dělat. V případě špatného nastavení stroj nešije.


Nespočet šicích programů, včetně několika dekorativních stehů a možností šití abecedy zajistí, že spektrum Vaší fantazie nebude ničím omezeno. 


Helena se mimo spoustu jiných funkcí může pochlubit také funkcí automatického odstřihu nitě, který práci krásně zjednodušuje. S funkcí automatického odstřihu nitě stroj sám ustřihne nit na konci stehu a Vy nemusíte sahat po nůžkách. 

Tohle a mnoho dalšího se dočtete v detailu stroje zde.

Zaujmout Vás může také její netradiční bílo-modrý design. Jiný takový stroj totiž na trhu nenajdete...

Z čeho je kostra stroje? Pro technicky zdatné tu máme vysvětlení...

Tělo a malé prvky jsou vyrobeny z moderních slitin kovů, jejichž vlastnosti odpovídají podmínkám, ve kterých prvky pracují (jako je odolnost proti oděru, zvýšení teploty nebo kontakt s elektrickým proudem). Uvnitř je také základní deska, která umožňuje ovládat software zařízení.

Kovové komponenty Helena 2060 jsou uzavřeny v pouzdře z lehkého polykarbonátu, který kombinuje ochranu mechanismu s nízkou hmotností. Díky tomu můžete pomocí vestavěného madla zařízení po skončení práce snadno přemístit z jednoho místa na druhé nebo jej schovat (například do skříně).


Zaujal Vás šicí stroj Lucznik Helena? Určitě neváhejte s nákupem. Pokud byste si rádi přikoupili i jehly a nitě, stačí navštívit naši galanterii. A pokud je pro Vás náš výběr malý, můžete navštívit také náš e-shop Ráj-šití.cz, kde najdete i šicí stroj Lucznik Helena a široká nabídka galanterie Vás určitě nadchne.